Vissza

Magyar Logisztikai Egyesület

A Magyar Logisztikai Egyesület, mint nonprofit, önkéntes alapon álló civil szervezet küldetése a logisztika társadalmasítása.

Tevékenysége elsősorban arra irányul, hogy biztosítsa logisztikai területen az ország versenyképességének és fenntartható fejlődésének erősítését az új ismereteken és azok alkalmazásán alapuló tudásbázis létrehozásával és annak széles körű megosztásával.

Tevékenységével támogatja a logisztikai tárgyú szakmai tanácskozások megszervezését és lebonyolítását, a felnőttoktatás, a bel- és külföldi tapasztalatcserét és a publikációk kölcsönös cseréjét és megjelentetését. Az egyesület részt vesz a civil logisztikai érdekképviseleti tevékenységben, a logisztikai döntéseket érintő széleskőrű társadalmi egyeztetések megalapozásában.

Tevékenysége révén, támogatja az ellátási-, termelési- és áruelosztási folyamatok átfogó szervezését, ezzel elősegítve elsősorban a kis és közepes méretű vállalkozásoknál a minél nagyobb gazdasági eredmény elérését.

Fenti célok elérésének érdekében elősegíti és koordinálja a műszaki, közgazdasági, informatikai és más, a logisztikát művelő szakemberek hatékony hazai és nemzetközi együttműködését.

Cím:
Budapest, Teréz krt. 38, 1066 Magyarország
E-mail:
Weboldal:
Nyitvatartás:
  • H : 11:00 - 16:00
  • K : 11:00 - 16:00
  • Sze : 11:00 - 16:00
  • Cs : 11:00 - 16:00
  • P : 11:00 - 14:00

Az üzlet ajánlatai, akciói

9 %

Felsőfokú logi...

A képzésben való részvétel ...

200 000 Ft 220 000 Ft

Logisztikai Év...

A MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜ...

5 250 Ft

A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.