Vissza

Reál mosógép szerviz

A Reál szerviz Budapest egyik legrégebbi mosógép szervize. Alapítása 1994-ben történt. Tulajdonosa 1989 óta áll a lakosság szolgálatában. Utcai üzlethelyiséggel, szakértő diszpécserszolgálattal állunk rendelkezésükre.

Miért válasszanak minket?

Fennállásunk alatt folyamatosan bővítjük szervizünk tevékenységi köreit. A mosógép javítás az egyik legrégebbi szakterületünk, a nálunk dolgozó szakembereket szigorú feltételek szerint válogatjuk, a minél színvonalasabb szolgáltatást érdekében. Szeretnénk Önt is minél előbb az elégedett ügyfeleink közé sorolni. Minőség, szakértelem mellett versenyképes árakat ajánlunk. Köszönjük hogy minket választott.

Miért fontos hogy egy mosógép szerviz üzlethelyiséggel rendelkezzen?

Sok mosógép szerelő egy mobil telefonszámmal hirdeti magát, nem rendelkezik állandó és nyitva tartással működő szervizzel. Kapcsolatot csak az általuk hirdetett telefonon lehet tartani, ami visszaélésre ad lehetőséget. Telefonszám változtatás, nem lehet elérni stb. Próbálják csak meg. Legtöbb hirdetett telefonszám titkosított. Egy szerviz miért titkosítatja a telefonszámát, ha visszavárja ügyfeleit? Reál szerviz ebből a szempontból is maximális biztonságot nyújt kedves ügyfeleinek. Reál mosógép szerviz immár 25 éve javítja, otthonukban és szervizünkben a mosógépeiket.

Miért minket hívjon?

Elsődleges feladatunknak tartjuk, ha Ön mosógép szerelőt keres, akkor mi képzett szakembereket tudjunk küldeni. Minden egyes mosógépével az arra jól felkészült kollégánk fog foglalkozni. Nem bővítjük szerelő gárdánkat, csak azért, hogy minél több mosógép javítást tudjunk elvégezni. Jelen pillanatban is a meglévő és nálunk mosógépet javíttatni akaró ügyfeleket biztonságos kiszolgálása a cél. Tevékenységi körünk is azért széles, mert egyik szakága a mosógép szerelésnek segíti a másik szakmai tevékenységet. Célunk hogy ne kelljen a megrendelőinknek több szervizben gondolkodni, mert nálunk egy helyen megtalálható szinte minden gépéhez a szerelő.

Cím:
Budapest, Bokréta utca 24-26, 1094 Magyarország
Nyitvatartás:
  • H : 10:00 - 18:00
  • K : 10:00 - 18:00
  • Sze : 10:00 - 18:00
  • Cs : 10:00 - 18:00
  • P : 10:00 - 17:30

Az üzlet ajánlatai, akciói

Mosógép javítás

mosógép javításMinden Mag...

1 Ft

A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.