GYIK hirdetőknek

 1. Hogyan tudok hirdetést feladni??
  Hirdetések elkészítésének nincs feltétele, de a hirdetés megjelenése üzlethez kötött, tekintettel arra a tényre, hogy a címet ahol vevőidet kiszolgálod meg kell adnod ezt hívjuk üzletnek tehát létre kell hoznod legalább egy üzletet, ahol meg fog jelenni a hirdetésed, és vevőid ezen a címen tudod kiszolgálni. Szolgáltatások esetében nem kötelező az a pontos utcaszám megadása elegendő az utca. Ezen üzletekhez pedig egy előfizetési csomagot kell, hogy vásárolj, hogy hozzá tudd rendelni ajánlatodat.
 2. Hány hirdetésem futhat egyszerre?
  Ezt az előfizetési csomag típusa határozza meg. Mivel minden üzlethez külön csomag tartozik, ez a szám eltérhet.
 3. Hány üzletemet adhatom meg egy fiókon belül?
  Az összes üzletedet megadhatod.
 4. Mi történik, ha egy üzletben az előfizetésem lejár?
  Egy üzlet és az hozzá tartozó ajánlat előfizetésének lejártakor az üzletben lévő hirdetések nem láthatóak a külvilág felé. Az előfizetés meghosszabbítása után viszont azonnal láthatóvá válnak újra.
 5. Előfizetésemet, hogyan hosszabbíthatom meg?
  Az előfizetésem hosszabbítása gomb megnyomásával
 6. Rossz csomagot választottam, hogyan tudom módosítani az előfizetésemet?
  Hívd az ügyfélszolgálatot.
 7. Kötelező akciós hirdetést is feladnom, ha igen, hányat?
  Nem kötelező. Az előfizetési csomagod által biztosított hirdetésszám felett 100%-ig Te rendelkezel. Lehet mind akciós, vagy akár mind normál hirdetés (ajánlat).
 8. Mit jelent a hirdetés feladásnál az, hogy napi időszak?
  A hirdetésed kezdési és zárási dátuma csak azt adja meg, hogy a hirdetés mikor látható a felhasználók számára. Ez nagyszerű, ha a hirdetésed folyamatosan érvényes (például hűtő eladás). Azonban, ha csak egy bizonyos fix időpontban érvényes csak az ajánlatod, de mégis szeretnéd éjjel-nappal megjelentetni, akkor ezzel a két paraméterrel adhatod tudtára a felhasználóknak, hogy időhöz kötött csak abban az órákba érvényes az ajánlat. (Pl. tenisz pálya csak 11-13 óra között akciós).
 9. Mit jelent a hirdetés feladásnál az, hogy dátum időszak?
  A dátum időszak pedig, hogy csak bizonyos napokon érvényes az akciós ajánlatod (Pl. fesztivál augusztus 11-13 között van) de csak akkor ha már előre megveszed a belépődet pl. januárban.
 10. Hány fényképet tölthetek fel?
  Üzletenként és ajánlatként 5 képet tölthetsz fel.
 11. Hogyan tudok fényképet feltölteni?
  A hirdetés kezelőben nyomd meg a fényképező ikont utána a + gombot és add hozzá a képet majd nyomd meg a képen lévő pipa gombot akkor a képet a rendszer beszerkeszti. Utána a jobb felső pipa gomb megnyomásával tudod menteni a képet.
 12. Hogyan tudok képet törölni?
  A kép jobb alsó sarkában lévő kuka ikon megnyomásával.
 13. Videót fel tudok rakni?
  Igen. Válaszd az egyéb linket, s írd oda, hogy mit tartalmaz a videó! Az alá illeszd be a videó linkjét!
 14. A hirdetésem több kategória alá is befér. Ilyenkor mit tegyek?
  Válaszd ki a kategóriák közül az ajánlatodnak megfelelőt, ha nem találsz, akkor hívd az ügyfélszolgálatot és ő létrehozza neked.
 15. Nem tudom, hogy milyen kategória legyen! Ha nem egy leértékelés akcióm van, hanem egy „plusz egyéb ajándék” típusú (például a hamburgerhez adok ingyen egy fagyit is), akkor mi alapján határozom meg a kategóriát? Az alaphoz (hamburger) vagy a bónuszhoz (fagyi)?
  Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy az ajánlatnál adjál meg akciós árat pl. hamburger 500. Ft helyett 400. Ft és írd le az ajánlat szövegébe, hogy hogyan érvényes. A lényeg, hogy van akció.
 16. Hány kategóriát adhatok meg?
  Minden ajánlatodhoz (hirdetésedhez) 1 kategóriát adhatsz meg.
 17. Nyitva tartásnál, hogy tudom jelezni, hogy zárva van az üzlet?
  Ha nem nyomod meg az üzlet nyitvatartásánál a jobb szélen lévő gombot, akkor a rendszer a felhasználóknak jelzi, hogy azon a napon zárva van.
 18. Van már egy látogatói fiókom, de mégis szeretnék hirdetni. Van lehetőségem hirdetővé válni?
  Igen, nyomd meg a hirdetni szeretnék gombot akár az alkalmazásban, akár a weboldalon.
 19. Magánszemélyként is adhatok fel ajánlatot?
  Igen
 20. Magánszemélyként adok fel ajánlatot, kötelező a pontos címemet megadni?
  Nem, elég ha csak az utcát adod meg, de megadhatod a pontos házszámot is.
A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.