gyik - hirdetés feladás

 1. A rendszer használatához regisztrálnom kell?
  Nem kell, de bizonyos funkciók csak regisztrált tagok számára elérhetők, mint például kedvencek mentése, értékelés, értesítések, jelentések beállítása.
 2. Hogyan tudok más területen keresni, mint a jelenlegi pozícióm?
  Válaszd, a máshol keresek funkciót.
 3. Hogyan tudok kedvencet jelölni az applikációkban?
  Regisztrálj, majd jelentkezzél be és nyomd meg a * gombot.
 4. Hogyan tudok értesítést kapni a nekem tetsző üzletekről, ajánlatokról, akciókról az applikációkban?
  Miután kedvencnek jelölted nyomd meg az applikációk alsó részén a * gombot és a Neked tetsző üzlet vagy ajánlat balról jobbra való elhúzásával kérhetsz mobil értesítést és e-mail, értesítést is.
 5. Hogyan tudok értesítést kapni a nekem tetsző üzletekről, ajánlatokról, akciókról a weboldalon, és web mobilon?
  Regisztrálj, és jelentkezz be, és nyomd meg a Neked tetsző üzlet vagy ajánlatnál a * gombot, ezek után nyomd meg a felhasználó neved és jelöld ki a Neked tetsző ajánlatot vagy üzletet, és utána jelöld be, hogy milyen értesítést kérsz.
 6. Pontosan mi az a mobil és e-mail értesítés?
  Lehetőség van választanod kedvenc üzletet és ajánlatod közül és bejelentkezés után ki tudod jelölni, hogy a mobilodra vagy e-mail kéred a Téged érdeklő üzlet vagy Téged érdeklő ajánlatokat és ezekről az üzletekről és ajánlatokról elsőnek értesülsz.
 7. Kereshetek ajálatokat, szolgáltatásokat más vásorban is?
  Igen, az alkalmazásban és a hozzá tartozó weboldalon beállítható, hogy a jelenlegi pozícióm alapján, vagy máshol keressen a rendszer. A "Hol?" kérdésnél pl. Debrecent megadva, a jelenlegi pozíció helyett a debreceni szolgáltatásokat és ajánlatokat jeleníti meg a rendszer.
 8. Engedélyezni kell a helymeghatározást használat közben az alkalmazásokban, és a weboldalon?
  Igen, erősen ajánlott, mert a rendszer így tud pontos ajánlatokat adni.

  Internetes hirdető oldal: Online hirdetés feladása egy perc alatt. Salebook hirdetési plarform, Weben, mobilon és applikáción is!
A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.