Vissza

Hennessy V.S. 0,7 40%

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DDEgy kis Hennessy történelem
Jas Hennessy & Co. vagy más néven és egyszerűbben, ahogyan ismerjük - Hennessy, egy francia konyak készítő cég, ház. A világ konyak termelésének a 40 %-át adják, évi 50 millió litert. Ők a legnagyobbak. Tulajdonosai a Moet Hennessy-t birtokló LVMH és a Diageo 66-34 % arányban.

Alapítása 1765.-ben történt, tette mindezt az ír Richard Hennessy. 1970-ben egyesült a Moet Chandon és a Hennessy, így lett a mai cégforma és név a Moet Hennessy. Ők újra egyesültek a Louis Vuitton-al, így létrejött a világ legnagyobb luxuscikkeket forgalmazó konglomerátuma. (később más luxus márkákat is felvásároltak – pld. Bernard Arnault, Christian Dior)

Hennessy V.S. 0,7 40% papír DD

A VS konyakok a legnagyobb mennyiségben értékesített konykaféleségek, a Hennessy Very Special pedig ebben a világ piac vezetője. Nyilvánvalóan borpárlatok házasításával készül, és összességében több tízféle (negyven) ilyen alap ital kell a kikeveréséhez.

Mivel fiatal életkor az átlag, ezért nagyon friss, a hordó hatása intenzív, a konyak jegyek jellemzőek. Kitűnik a tölgyfa hordó donga íze, a mogyoró, a toast, de mellette a virágos, fűszeres illat pedig kissé elbódít. Na és a végén ne felejtsük el az oly karakterisztikus vanília allatot és ízt.

Íly módon kóstold meg: Mindenképpen kóstold meg tisztán, majd keresd ki a koktélok ,,álmoskönyvéből,, a kedvenc konyakra épülő koktélodat és ne tartsd vissza magad!

Élvezd az életet!

  • 12 700 Ft
  • 10 790 Ft

Üzlet


A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.