Vissza

Godet Select. Spec. V.S.O.P. 0,7 40%

Godet Select. Spec. V.S.O.P. 0,7 40% pDDEgy kis Cognac Godet, azaz a családi történelem:
15 generáció, 400 éves történelem a konyakok világában, családi szempontból egészen kivételes. A Godet család - most az Apa és 3 fia - írja a történelem legutolsó, jelenlegi fejezetét. Két nagy-nagy hobbijuk van: a konyak és az óceán. Az Apa nem olyan régen egyedül vitorlázott le a Déli Sarkra. Pont ilyen álhatatos az egész család a konyak alkotás terén is. Csak a szuper minőséget tartják célnak, nem kevesebbet!

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Cognac Godet Freres, Distillery
Alapanyag: Szőlőbor, / Petite Champagne, Borderies and Fins Bois/
Érlelési idő: 10 év
Érlelési kategória: Hordóban
Érlelés módja: Fahordóban érlelt

Illat: A Godet Select. Spec. V.S.O.P. 0,7 40% pDD: Legelőször is azonnali a hatása az érzékelhetően nem átlagos minőségnek már a legelső megillatozáskor is! Virágos, szárított virágos, szőlő gyümölcsös, lekváros, mazsolás, vaníliás, pörkölt mogyorós párái szuper lágyságot és érettséget mutatnak. Tele van a tölgyfa hordó dongás, csodásan érlelt, kakaós, csokis, karamellás, szárított és kandírozott narancshéj illatával. Igazán felemelő az aroma gazdagsága ennek a konyaknak,- és még meg sem kóstoltuk!

Íz: A Godet Select. Spec. V.S.O.P. 0,7 40% pDD: A kiöntése után - természetesen egy kivételesen szép konyakos pohárban - a káprázatos zamat felhők után az első kortyra csak csettint az ember, "na ez aztán a valami"! Íz bombával van dolgunk, jönnek sorban az extra aromák, úgy mint az édeskés, száraz, mézes, mazsolás, gyümölcsös, szárított gyümölcsös, szőlős, hordós, dongás, vaníliás, citrusos, narancslekváros, dzsemes, csokis, karamellás, mogyorós, selymes, bársonyos, olajos, mély íz jegyek. Ezek csak tovább bővülnek a 2. kortytól folyamatosan.

Lecsengés: Hosszú, vaníliás, hordós, dzsemes, mazsolás, szárított gyümölcsös, nagyon letisztult.

Szín: Sötét borostyán.

Így kóstold meg: Okvetlen érdemes tisztán, önmagában belekortyolni, hogy tudjuk mi is ez a csuda konyak.

Legyen nagyon kellemes estéd, de ne légy önző, oszd meg a családoddal is!

  • 13 440 Ft
  • 8 400 Ft

Üzlet


martaczenkytonlinehu

2021-09-23
A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.