Vissza

Rick RóbertTantárgyak

 • Zongora
 • Zeneelmélet
 • Szolfézs

Bemutatkozás

Zongora, szolfézs-zeneelmélet és akusztika oktatást vállalok. Alap diplomámat 2010-ben, Master diplomámat 2012-ben kitüntetéssel szereztem meg zongoratanár - kamara művész szakon a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében, Dr. Réti Balázs növendékeként. A hangmester-hangtechnikusi képzést a Magyar Rádióban végeztem el.

Gyermekek és felnőttek tanításával is egyaránt szívesen foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy növendékeim valóban zenélni tanuljanak, és ne „csak” a hangszeren játszás képességét sajátítják el: Hiszen a zene fejleszti a koncentrációt, a gondolkodást, megragadja a fantáziát és hatással van az érzelmeinkre is, sokszor segíthet azokat feldolgozni.
Óráimon nagy öröm számomra látni, mikor a növendékeimnek sikerül egy-egy, általuk néha talán túl nehéznek gondolt darab megtanulása, mikor önálló ötleteket, érzelmeket mutatnak a művekben, amikor ők maguk is érzik és tapasztalják, ahogy fejlődnek.

Számomra a zongoratanítás nem csak a hangok gépies betanítását jelenti. Úgy vallom, növendékeimet a leginkább a hozzájuk közel álló darabok kiválasztásával, érzelmi világuk megszólításával érdemes motiválni, hogy a zene ne a napi nyűgös gyakorlást jelentse, hanem valóban örömöt szerezzen.


A magántanár kiket és hol vállal

 • Nyugdíjast, felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost, általános iskolás alsó tagozatost
  Otthon, online
 • 5 000 Ft

Üzlet

Cím:
Budapest VII. kerület
Telefon:
Nyitvatartás:

  cserhaterdeiiskolagmailcom

  2021-09-19
  A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.