Vissza

Jakobsen LillaTantárgyak

  • Angol

Bemutatkozás

Az angol nyelvvel már gyerekkoromban, Nigériában találkoztam, ahol 9 éves koromig éltem, és angol nyelvű iskolába jártam. Az anyanyelvi szintű ismeretek elsajátítására felnőtt koromban, Londonban került sor, ahol 8 évig éltem. A diplomámat is ott szereztem, majd angol nyelvtanárként dolgoztam.

Több, mint 20 éve tanítok angolt, minden szinten. Referenciáim: Katedra és Dover nyelviskola, illetve az alábbi cégek: Price Waterhouse, Diageo, PSZÁF, Raiffeisen Bank, SAP, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Kanadai Nagykövetség, AEGON, Pannon GSM, Cargill, Alexandra Könyvesbolt, Egmont, Astron, Aerzen, Holcim Zrt.

Nagyon szeretem a munkámat, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Számomra minden tanítvány új kihívást jelent. Tanítványaimnak színes és változatos tananyagokat, segédanyagokat állítok össze az általuk elérni kívánt nyelvvizsga típussal összhangban. Fontos szempont számomra, hogy tanulóim a nyelvvizsgákon sikeresen teljesítsenek, a mindennapi életben és a munkahelyükön is jól tudják alkalmazni az elsajátított nyelvet.

Vállalok:

- különböző típusú nyelvvizsgákra való felkészítést alap, közép és felsőfokon:
Corvinus, BME, ECL, TELC, Euro, Origó, BGF, Kodolányi, Kitex, Euro Pro, Zöld út, Cambridge nyelvvizsgák (CPE/CAE/FCE/BEC), IELTS, TOEFL, LCCI, City & Guilds.
- közép és emelt szintű érettségire való felkészítést,
- gazdasági, pénzügyi, külkereskedelmi, idegenforgalmi szaknyelv oktatását,
- állásinterjúra való felkészítést.

Szeretettel várok minden kedves tanulni vágyót!

Where there’s a will there’s a way. :)

Mobilszámom: 06 30 409 7288
Email címem: jakobsen.lilla@gmail.com


A magántanár kiket és hol vállal

  • A pedagógus nem állított be korlátozást!
    Online, csoportnak, otthon
  • 3 500 Ft

Üzlet

Cím:
Budapest megye
Telefon:
Nyitvatartás:
  • K : 16:00 - 20:00

Az üzlet további ajánlatai, akciói


A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.