Vissza

Tetőfelújítás

Tetőfelújítás garanciával!
Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, ha tető, akkor biztosan tudunk segíteni!
Cseréplemezes tetőfelújítás:

A tető megtisztítása után a szükséges alálécezéssel a tetőszerkezet megbontása nélkül újítható fel, és rakható fel a tetőfedés felé a könnyű súlyú acélból készült cserepeslemez. A palatető megtisztítása után szakszerű felrakással több évtizedes garanciával újíthatja fel cserepeslemezzel régi palatetőjét.
A cseréplezemes tetőfejlújítás előnyei:

Alacsony költséggel járó tetőfelújítás.
A tetőszerkezet cseréje nem szükséges.
A cseréplemezek felhelyezése gyors és egyszerű.
Az új tető erős strabíró tulajdonsággal rendelkezik.
Akár 3-4 évtizedes élettartalommal is számolhat.

Tetőfelújítás bitumenes lemezfedéssel:

A változatos mintázatú, színes bitumenes lemezfedés egyszerű és alacsony költségű tetőfedés. A bitumenes fedőlemez legfőbb előnye a könnyű súlya és a kiváló tapadása. Nem terheli a tető régi szerkezetét, ezért nem szükséges megerősíteni a tetőszerkezetet.

A tető javítása szakképzett szakembert igényel. Cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy hogy magas minőségű tetőfedő szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

  • 1 Ft

Üzlet

Cím:
Budapest, Lágymányosi utca 12, 1111 Magyarország
Telefon:
Nyitvatartás:
  • H : 09:00 - 19:00
  • K : 09:00 - 19:00
  • Sze : 09:00 - 19:00
  • Cs : 09:00 - 19:00
  • P : 09:00 - 19:00

A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.