Vissza

DBcoachingTantárgyak

  • Angol
  • Üzleti angol
  • Gazdasági angol
  • Műszaki angol

Bemutatkozás

A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY VÉGÉIG 20% KEDVEZMÉNY MINDEN ONLINE CSOMAG ÁRÁBÓL!

“Always pass on what you’ve learned” / “Mindig add tovább, amit megtanultál” - Yoda mester


Ez az a rész, ahol fevághatnánk azzal, hogy “20 éve élünk külföldön”, “18 éve tanítuk”, “mindenféle embert (is!) tanítottunk már”, “céges vezérigazgató vagyok/voltam 15 évig.. (na persze..)”, stb… A helyzet azonban az, hogy ezektől nem lesz valaki jó tanár, de még csak jó ‘angolos’ se biztos.. Ezért inkább mesélnénk magunkról és arról, hogy mi a DBcoaching módszerének a lényege, vagyis hogy hogyan taítunk mi.

A nevünk Gönczy Benjámin és Dávid egy főleg Online angoloktatással foglalkozó testvérpáros magyarországról. Sosem éltünk külföldön, sosem voltunk vezérigazgatók, sosem tanítottunk 5000+ embert… és tizenéves korunktól fölfelé sosem volt gondunk az angollal. Hogy miért? Saját módszerrel tanultunk angolul, amit mi fejleszettünk ki.

Nem normális dolog, hogy Magyarországon a lakosság kevesebb mint 20%-a meg sem tud szólalni(!) angolul. Hisszük, mindez a tradícionális oktatási rendszer hibája, ami egyszerűen nem működik! Ezért mi ettől a ‘modus operanditól’ teljesen elhatárolódunk!

A DBcoaching módszerének semmi köze a tradícionális magolós, szájbarágós, nyelvtanozós tanítási módszerhez. Igazából nem kis jóindulat kell ahhoz, hogy egyáltalán módszernek nevezzük... De miről is van szó? Hogyan tanultunk angolul, és miért más a DBcoaching módszer? Minderre választ kaphatsz itt: https://bit.ly/2WYureW

A fenti linken szintén megtalálod elérhető csomagjainkat és az árainkat!

=======
Ahogy fenn is írjuk: A COVID-19 MIATTI ÁLLAPOTOK VÉGÉIG MINDEN CSOMAG ÁRÁBÓL 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK! (A honlapon nem a kedvezményes ár látszik, azokból még lejön a 20%!)
=======

HETI MINIMUM 2, MAXIMUM 3 ÓRÁT VÁLLALUNK! 2-nél kevesebbnek nem látjuk értelmét, de 3-nál többnek sem!

Mi alapból is, de jelenleg meg kizárólag ONLINE oktatunk! Nekünk ebben van igazán gyakorlatunk már tizenéves korunk óta. Evégett nálunk nem csupán utógondolat az Online tanítás, nekünk a Skype-os, Viberes, Zoomos, Dischordos tanítás jön természetesen!

Keress fel minket:
---
Email - benjamin.gonczy@gmail.com
Tel / Viber / WhatsApp - +36-30-374-3111
DBcoaching - https://bit.ly/2WYureW


A magántanár kiket és hol vállal

  • Felnőttet, egyetemistát, főiskolást, középiskolást, általános iskolás felső tagozatost
    Online
  • 0

Üzlet

Cím:
Budapest X. kerület (1105)
Telefon:
Nyitvatartás:

    A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.