Vissza

Tóth AlexandraTantárgyak

 • Orosz

Bemutatkozás

Sziasztok! Tóth Alexandra vagyok. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt orosz nyelvismeret fejlesztő képzéseket nyújtok, melyre a Moszkvában szerzett pedagógiai diplomám ad lehetőséget. Az orosz nyelvet anyanyelvi szinten beszélem és használom a mindennapjaimban. Az elmúlt öt évben szerzett tanítási tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a nyelvtanulást egyszerűen, hatékonyan és nem csak a megszokott módszerekkel lehet elsajátíttatni. Az órám során odafigyelek a beszédre és az elméleti alapok felépítésére, melyeket a gyakorlatban is hatékonyan tudtok majd használni.

A jövőbeli munkánkra tekintve az alábbiakban tudok Neked segítséget nyújtani:
- beszédorientált oktatást, szóbeli felkészítést, különböző szintű nyelvvizsgára való felkészítés (helyes kiejtés, véleménykifejezés, szókincsgyarapítás);
- a szóbeli vizsgához, a kötelező témakörökhöz szükséges társalgás, szituációk, képleírások és hallás utáni szövegértés terén is segítséget nyújtok;
- a mindennapi kommunikáció során gördülékeny nyelvhasználatot;

Természetesen nem ígérhetem, hogy egy hónap alatt felsőfokú beszédkészséggel fognak rendelkezni, viszont egy stabilan felépített és oktatott nyelvtani rendszer segítségével két-három hónapon belül már nem fog nehézséget okozni a nyelv megértése és használata sem.

A magántanár kiket és hol vállal

 • A pedagógus nem állított be korlátozást!
  A pedagógus nem állított be korlátozást!
 • 4 000 Ft

Üzlet

Cím:
Budapest
Telefon:
Nyitvatartás:

  Az üzlet további ajánlatai, akciói


  loughranpaulhotmailcom

  2021-01-31
  A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.