Vissza

Tessin relax sarokgarnitúra

A Texan relax sarokgarnitúra 5 ülésből és a sarokelemből áll. A két szélső ülésen a testsúly áthelyezésével a háttámlát közel a vízszintesig hátradöntheti és vele együtt a lábtartót megemelheti. A három üléses és a két üléses oldalak (a képen látható elrendezéshez képest) felcserélhetők. A garnitúra sarokmérete: 310 X 260 cm. Európai gyártásból

A Texan relax sarokgarnitúra európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a sarokgarnitúrát a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.
Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Texan sarokgarnitúra szélső ülése háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található gomb használatát követően a testsúlyunk áthelyezésével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.
A kanapé felépítése

A beleülő embert a sarokgarnitúra párnázata körül öleli. A keretre szerelt hullámrugós alátámasztás szolgálja az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat segíti. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.
Nagy kárpit választék

  • 650 000 Ft

Üzlet

Cím:
Budapest, Bajza utca 72, Magyarország
Telefon:
Nyitvatartás:
  • H : 11:00 - 19:00
  • K : 11:00 - 19:00
  • Sze : 11:00 - 19:00
  • Cs : 11:00 - 19:00
  • P : 11:00 - 19:00
  • Szo : 11:00 - 17:00

keszikeemanapartmanokhu

2021-02-19
A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.