Vissza

Obornaki Vadászház

kezdőár 5 400,00 Ft
Obornaki Vadászház

A Zalai-dombságban, bükkösök közt bújik meg Obornak, ez az Eszteregnyéhez tartozó kis zsákfalu. A falu végén található vadászház kényelmes szálláslehetőséget biztosít.

Az Obornaki Vadászház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

 

A kétszintes ház 12 vendégnek nyújt kényelmes szálláslehetőséget. A vendégek elhelyezése 6 db kétágyas, saját fürdőszobás szobában történik. Az étkező- és tanácsteremben 20 fő foglalhat kényelmesen helyet; legfeljebb 30 főig bővíthető. A tanácsteremhez csatlakozik egy kényelmes társalgó, ahol tévézhettek is. Télen a hangulatról cserépkályha gondoskodik. A kertben lehetőségetek van bográcsozásra, vagy grillezésre, jó idő esetén pedig a filagóriában ehetitek meg, amit főztetek.

A vadászház közvetlen szomszédságában található a Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola, mely 2013. májusi megnyitása óta nagy népszerűségnek örvend az iskolai osztályok és a családok körében is. A hozzá tartozó ifjúsági szálláson 44 fő tud megszállni. A ház és az erdei iskola közvetlen környéke parkosított, a környező területeken pedig 1987-ben egzóta telepítési kísérlet kezdődött 21 hektáron, melynek során többféle tűlevelű fafajt, például vörösfenyőt, tuját, duglaszt, lucot ültetett a Zalaerdő Erdészeti Zrt.. A fenyőerdőben egy kilátót is találtok, amelyből csodás panoráma nyílik a környező erdőkre.

A közelben számtalan lehetőség adott, hogy megjárassátok a bakancsaitokat. Találtok itt rövid és hosszú túraútvonalat egyaránt. Az erdei iskolától két körtúra is indul, a Mamutfenyő túraút és a Törpefenyő sétaút. Egy 3 kilométeres sétával elérhető a Várdomb-forrás, 4 kilométerre találjátok a homokkomáromi kegytemplomot és, ha már ott jártok, tehettek egy sétát a szőlőhegyeken, ami a Balatonmelléke Borvidék legnagyobb egybefüggő szőlőterülete. Hosszabb túrázóknak ott a Szepetnek és Hahót közötti sárga túristaút, vagy a háztól körülbelül 800 méterre futó Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala.

Autóba ülve 20 kilométerre elérhető Nagykanizsa. Túrázhattok a parkerdőben, vagy menjetek el a Nagykanizsai Csónakázó-tóhoz, ahol a pecázást kedvelők hódolhatnak szenvedélyüknek.

Nyitvatartás

A szálláshely egész évben nyitva van, de szeptember hónapban, valamint karácsonykor és szilveszterkor nem foglalható!

Árak

  • Felnőtt: 10.800,- Ft/fő/éj (Országos Erdészeti Egyesület kedvezménnyel: 8600,- Ft/fő/éj)
  • Gyerek (4-18 éves korig): 5.400,- Ft/fő/éj (Országos Erdészeti Egyesület kedvezménnyel: 4900,- Ft/fő/éj)

A szállás árából 20 % kedvezmény jár Természetjáró Kártya tulajdonosok számára.

A kedvezmények nem vonhatók össze. IFA nincs.

Fizetési lehetőségek: átutalás, OTP SZÉP-kártya, készpénz.

Az adatok csak tájékoztató jellegűek, és a 2018 januári állapotot tükrözik. Foglalás előtt mindig tájékozódj a szállás honlapján, és ha eltérést találsz, írd meg nekünk!

Elhelyezkedés

Csendes, erdei környezetben.
  • 5 400 Ft

Üzlet

Cím:
8882 Eszteregnye Obornak külterület 0197/5 hrsz
Telefon:
Nyitvatartás:
  • H : 00:00 - 23:59
  • K : 00:00 - 23:59
  • Sze : 00:00 - 23:59
  • Cs : 00:00 - 23:59
  • P : 00:00 - 23:59
  • Szo : 00:00 - 23:59
  • V : 00:00 - 23:59

vadaszhazschmektemailhu

2020-09-13
A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.