Légy hirdető

Mi a Salebook hirdetési csatorna rendszer?

A Salebook termékeket, szolgáltatásokat, eseményeket és azokhoz tartozó ajánlatokat, akciókat megjelenítő alkalmazás és weboldal.
A Salebook egy olyan egyedülálló marketing lehetőség, mely az alkalmazás segítségével a leggyorsabb és legközvetlenebb kapcsolatot teremti meg a vásárlók és az eladók között.
A célja, hogy a termékeket és szolgáltatásokat értékesítő hirdető meghirdeti a termékét vagy szolgáltatását és az ahhoz kapcsolódó akciókat, és az azonnal láthatóvá válik a vásárlók számára. A vásárló pedig címszavas, vagy szűrökkel való keresés alapján megtalálja a hozzá legközelebb eső és legjobb áron kapható terméket vagy szolgáltatást, amit éppen keres.
“Mi, mennyiért?”, “Mikor és hol kapható akciós termék, akciós szolgáltatás?”, a Salebook ezekre a vásárlói kérdésekre ad azonnali választ.

Ez nem csak reklám felület, több annál!

Gombostű keresés

Előre megnézheted úti célod legjobb éttermeit, üzleteit, nyaralóit.

Megfizethető előfizetési díj

Egy éves előfizetés egy éttermi vacsora ára.

Állandó hirdetések

A hirdetésed egyszer kell beállítanod, és folyamatosan látható marad.
KORLÁTLAN SZÁMÚ MEGTEKINTÉS

Lokális célzás

Mutasd meg vevőidnek, hogy hol található az üzleted, ajánlataid, akcióid, és szolgáltatásod.

Jutalék nélkül

Tedd zsebre a bevételt, nem veszünk le jutalékot.

Központi ellenőrzés

Személyes ügyfélközpont profilod központi irányításához. A profil bármikor ingyenesen frissíthető Jobb rangsorolás és kereshetőség a keresőmotorokban és az online platformokon a teljes és egységes információnak köszönhetően.

Milyen előnyei vannak?

 • A vásárló azt találja meg, amit valójában keres.
 • Kategóriás és kulcsszavas keresés és intelligens szűrők.
 • Keresés az adott üzlet ajánlatai, akciói között.
 • A hirdető azonnali kapcsolatba kerül a potenciális vevőivel. A vásárlót a Salebook rendszere közvetlenül az üzlethez navigálja.
 • A Salebook rendszere azonnali (push) üzenetet és e-mailt küld a vásárló mobiljára a vásárlót érdeklő termékekről szolgáltatásokról, akciókról.
 • Az Salebook elérhető okos telefonon, tableten, notebookon és asztali számítógépen egyaránt.
 • A hirdető saját maga, egy egyszerű és átlátható kezelői felületen napra órára készen tudja kezelni és beállítani termékeit, szolgáltatásait és a hozzájuk tartozó akcióit, melyek azonnal megjelennek a felhasználók részére.
 • A hirdető számítógépéről és notebookjáról, mobiljáról is tudja fiókját kezelni.
 • Tekintettel arra a tényre, hogy a felhasználók részére a Salebook szolgáltatása ingyenes és regisztrációhoz nem kötött, így a szolgáltatást bárki szabadon használhatja.
 • A hirdetők statisztikákat látnak arra vonatkozóan, hogy a vásárlói melyik kulcsszóra, kategóriára, akcióra kerestek legtöbbször így ezen adatok alapján tudja alakítani üzletpolitikáját.
 • Az alkalmazás és a hozzátartozó weblap megjeleníti az üzlet honlapját, telefonszámát, e-mail címét és minden egyéb adatát.
 • Az alkalmazásban a felhasználók részére lehetőség van a világ bármely pontjáról termékek és szolgáltatások keresésére így a hirdető világból bárhonnan tudd vevőket generálni
 • A Salebook platformjain lehetőség van akciót késleltetve is beállítani pl. az szolgáltatás csak májusban lesz de már januárban lehet rá akciósan jegyet kapni.
 • A Salebook rendszere alkalmas arra is, hogy az akció egy időben pl. csak az adott napon 12 órától 14 óráig érvényes.
 • A Salebook rendszerén be tudja rendezni online kirakatát.

Hogyan rendezhetem be saját online kirakatom?

Üzlet bemutatása

Saját üzleted feltöltésével máris már is napi több száz vásárlónak mutattad be üzletedet, vagy szolgáltatásodat.

AJÁNLATAID BEMUTATÁSA

Ajánlataid feltöltésével az érdeklődőből már vásárló lesz ismerősként fognak keresni

AKCIÓID BEMUTATÁSA

Akcióid feltöltésével azonnal meg tudod mutatni, hogy milyen termékedet, vagy szolgáltatásodat nyújtod akciós áron.

Az akciók előnyei


Miért hirdetnek a szolgáltatók és kereskedelmi egységek akciókat? A különféle felmérések azt mutatják, hogy minden harmadik vevő azért vesz meg bizonyos árucikkeket, mert az olcsó, vagy akciós. Az akciók a kereskedelmi tevékenységek, a mindennapi munka szerves részei.

1. Az akciók elsődleges célja a vevőszám növelése.
A jó akció hozzájárul, hogy több lesz a vásárló, valamint egy vásárló többet költ, ezáltal nő a bolt forgalma. Az új termékek megismertetése is célja lehet akciónak. A készletek megmozgatása is lehetséges az akciók által, azaz: - a túl magas készlet csökkentése, - a minőség-megőrzési időhöz közeli termékek értékesítése a lejárat előtt, - az elfekvő készlet mennyiségének csökkentése, - a szezonáruk kiárusítása. A kereskedelmi és szolgáltató cégek egyre több és többféle akciót szerveznek, mert a vásárlók egyharmada vesz meg egy-egy terméket kizárólag azért, mert éppen akciózzák.

2. Az akció meghirdetése:
Az akció akkor éri el célját, ha arról a vásárlók egyértelműen tájékozódni tudnak az akció idejéről és annak tartalmáról. A valós információ többféle formában juthat el a vásárlóig. A legjobb és hatékony ilyen módszer az online marketing mely reklámozási lehetőség a bolton kívül adnak hírt az akciókról. Az üzleten belül is rendkívül fontos az akcióról a tájékoztatók kihelyezése. A vásárló számára egyértelműen beazonosíthatónak kell lenni azon terméknek vagy szolgáltatásnak, amiről előzetesen tájékozódott. Erre szolgálhat a bolton belüli tájékoztató tábla, vagy más néven POS.

3. A reklámakciók típusai:
A kereskedelmi és szolgáltató cégek szinte versenyeznek, hogy újabbnál újabb típusú akcióval lepjék meg vásárlóikat. - Árcsökkentés - "egyet fizet kettőt kap", - Több azonos termék vásárlása esetén árkedvezmény van, - Az áruhoz egy másik terméket adnak ajándékba Te mit tennél mi megvalósítjuk.

Mi az ára?

Alap csomag

csomag

egyidejűleg max.
10db
hirdetés

30 nap
3 500 Ft
180 nap
14 000 Ft
360 nap
22 000 Ft

Bővített csomag

csomag

egyidejűleg max.
25db
hirdetés

30 nap
4 400 Ft
180 nap
17 500 Ft
360 nap
27 500 Ft

Buseniss csomag

csomag

egyidejűleg max.
50db
hirdetés

30 nap
5 500 Ft
180 nap
22 000 Ft
360 nap
34 500 Ft
Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.Most 100 napig bármely csomag INGYENES!

Nincs még előfizetésed?

Piaci előnyre van szükséged?

A SALEBOOK.EU WEBLAP ÉS A HOZZÁTARTOZÓ APPLIKÁCIÓK használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy cookie-kat használjunk az alábbiakban írt Cookie Szabályzatnak megfelelően.